Wie zijn wij

Het Goudwisselkantoor is onderdeel van het familiebedrijf De Ruiter BV. Al meer dan 35 jaar actief in de in- en verkoop van verzamelobjecten en kostbaarheden.

Hoofdkantoor-De-Ruiter-BV-KlaaswaalVeilinghuis-De-Ruiter-Klaaswaal

Het hoofdkantoor is gevestigd in Klaaswaal aan de Industrieweg 13. Naast sieraden, horloges en andere kostbaarheden worden er ook diamanten geveild. Zo kan u bieden op gecertificeerde diamanten in de online diamanten veiling.

Het Goudwisselkantoor

Het Goudwisselkantoor heeft meer dan 80 kantoren in Nederland en België. Dit onderdeel van het familiebedrijf zorgt voor een landelijke dekking. Zo kunt u altijd langs komen voor een vrijblijvende taxatie van uw diamanten sieraden en losse diamanten.

U krijgt de mogelijkheid uw diamanten te verkopen, veilen of te verpanden. Alle kennis die in 35 jaar is opgebouwd wordt doorgegeven aan elke medewerker. Zo heeft het Goudwisselkantoor alle ervaring en kennis in huis. Of het nu gaat over diamanten, sieraden met diamanten of antieke sieraden met edelstenen. Met 35 jaar ervaring bent u bij ons aan het juist adres.

Naast een gratis taxatie kunt u ook een officieel taxatierapport laten opmaken. Een officieel taxatierapport van Goudwisselkantoor kan nodig zijn voor een verzekering of boedelscheiding.

Bij het familiebedrijf staat de klant centraal. Privacy en veiligheid zijn heel erg belangrijk. U wordt dan ook ontvangen in een afgesloten kantoor met de nodige veiligheidsmaatregelen. Alle klanten zijn dan ook verplicht om zich te kunnen legitimeren. Dus vergeet niet een Id-kaart, paspoort of rijbewijs mee te nemen.

Veilinghuis De Ruiter | Diamantveiling

Veilinghuis De Ruiter is hét veilinghuis in de Hoeksche Waard. Met een breed assortiment objecten trekt het internationaal publiek. De veiling is onderverdeeld in Kunst & antiek, zilver, goud, juwelen horloges. Voor de verzamelaars worden er ook munten, penningen en bankbiljetten geveild.

Bij het onderdeel Sieraden en horloges worden ook edelstenen ter veiling aangeboden. Alle diamanten zijn gecertificeerd door het HRD, IGI of GIA. Ook alle diamanten sieraden zijn bij benadering getaxeerd door een diamant expert.

De vele diamanten worden in een online diamantenveiling aangeboden aan een internationaal publiek. Juweliers, diamantairs en handelaren beproeven hun geluk door online mee te bieden. U kunt daar als particulier ook van mee profiteren. Want wellicht wint u het bod en gaat u met een mooie diamant naar huis!

Het Goudwisselkantoor kan verschillende diensten voor u uitvoeren. Door het landelijke netwerk is er altijd een kantoor in de buurt. Laat uw diamanten taxeren en verkoop uw diamanten, sieraden of losse edelstenen tegen marktconforme prijzen.

Wilt u diamanten inbrengen voor veiling of meedoen en een bod uitbrengen? Dan kunt u zich op www.VeilinghuisdeRuiter.nl registreren. Ook kunt u natuurlijk het veilinghuis bezoeken aan de Industrieweg 24 in Klaaswaal.

Voor de veiling datum kunt u alle kavels online bekijken of in het echt in het Veilinghuis. Kijk hier voor de actuele kijkdagen op de site.

Familie-De-Ruiter