Zulte

Diamanten verkopen bij Goudwisselkantoor Zulte

In ons kantoor in Zulte kunt u uw diamanten verkopen of laten veilen. Om de waarde van diamanten te bepalen, kijken wij naar de internationale diamantprijs die wordt bepaald door het karaat, zuiverheid, slijpsel en de kleur van de diamant. Heeft u nog gouden sieraden met briljanten waar u niets mee doet? U bent van harte welkom bij ons kantoor in Zulte.

Kom langs of maak een afspraak

Adres
Staatsbaan 121
9870 Zulte
Tel. 0032 5 638 01 91
zulte@goudwisselkantoor.be

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 10:00 - 17:00 uur
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur

Ontspannen uw diamanten verkopen in Zulte  

Diamanten verkopen bij Goudwisselkantoor Zulte werkt eenvoudig. In het kantoor ontvangt de vaste filiaalleider u persoonlijk. Hij taxeert uw diamanten in een discrete taxatieruimte om uw privacy te waarborgen. U bent zelf bij de taxatie van uw diamanten aanwezig en kunt ondertussen genieten van een kopje koffie. Na de taxatie weet u direct wat het u oplevert als u de diamanten verkoopt. Besluit u uw diamanten te verkopen? Dan betalen we u direct uit: contact of per bank.

Goudwisselkantoor Zulte taxeert gratis uw diamanten

Het taxeren van uw diamanten bezittingen is gratis en vrijblijvend bij Goudwisselkantoor Zulte! Alleen als u een officieel taxatierapport wenst, brengen we daarvoor kosten in rekening. De filiaalleider kan u daar meer over vertellen. Heeft u sieraden waarvan u twijfelt of het waarde heeft en of u het kunt verkopen? Dankzij onze gratis en deskundige taxatie krijgt u antwoorden op al uw vragen.

Bij Goudwisselkantoor Zulte kunt u altijd terecht

Uw diamanten verkopen in Zulte kan doorlopend tijdens werkdagen. Goudwisselkantoor Zulte is geopend van maandag t/m zaterdag tijdens kantoortijden. En om het u nog makkelijker te maken: u hoeft vooraf geen afspraak te maken om uw diamanten te verkopen. U kunt dus langskomen wanneer het ú schikt.

Goudwisselkantoor Zulte is uitstekend bereikbaar

De centrale locatie van Goudwisselkantoor maakt diamanten verkopen in Zulte gemakkelijk. Zowel met de auto als het openbaar vervoer is het Goudwisselkantoor goed bereikbaar. Er is ruim parkeergelegenheid voor de deur. En buslijn 75 stopt op 2 min. loopafstand bij halte Zulte standbeeld.

Woont u in één van de buurgemeentes zoals Oeselgem, Waregem of Kruisem? In circa 10 minuten bent u met de auto op locatie. Zelfs voor forensen die via Zulte naar Kortrijk of Gent reizen heeft Goudwisselkantoor Zulte een zeer gunstige ligging. Kortom: diamanten verkopen in Zulte is voor iedereen in de regio van West-Vlaanderen toegankelijk.

> Plan uw route

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer dan alleen diamanten verkopen in Zulte

Wist u dat u ook met edelmetalen en kostbare voorwerpen bij ons terecht kunt? Wij taxeren en kopen bijvoorbeeld ook (merk)horloges en edelstenen. Ook met de volgende voorwerpen kunt u terecht bij Goudwisselkantoor Zulte:

  • Gouden sieraden en voorwerpen
  • Zilveren sieraden en voorwerpen
  • Muntenverzameling
  • Bankbiljetten
  • Postzegels
  • Platina en Palladium

Over Goudwisselkantoor Zulte

Goudwisselkantoor Zulte is één van de 80 locaties van Goudwisselkantoor in België en Nederland. Het familiebedrijf handelt al meer dan 30 jaar in diamanten, edelmetalen en verzamelobjecten. Het bedrijf groeide uit naar een landelijk netwerk van kantoren.

Kom langs!

Ervaar het zelf en kom langs bij het Goudwisselkantoor. Want diamanten verkopen in Zulte: dat doet u bij Goudwisselkantoor.

Route

Klantbeoordelingen