Wuppertal

Diamanten verkopen bij Goudwisselkantoor Wuppertal

In ons kantoor in Wuppertal kunt u uw diamanten verkopen of laten veilen. Om de waarde van diamanten te bepalen, kijken wij naar de internationale diamantprijs die wordt bepaald door het karaat, zuiverheid, slijpsel en de kleur van de diamant. Heeft u nog gouden sieraden met briljanten waar u niets mee doet? U bent van harte welkom bij ons kantoor in Wuppertal.

Kom langs of maak een afspraak

Adres
Morianstraße 32
42103 Wuppertal
Tel. 0049 202 64 86 86 24
wuppertal@goldwechselhaus.de

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Di: 10:00 - 18:00 uur
Wo: 10:00 - 16:00 uur
Do: 10:00 - 18:00 uur
Vr: 10:00 - 18:00 uur
Za: 10:00 - 16:00 uur
Zo: Gesloten
Ma: 10:00 - 16:00 uur

Goudwisselkantoor: ervaren in diamanten

Goudwisselkantoor is een gedreven familiebedrijf dat al ruim 35 jaar actief is in de aan- en verkoop van goud. Dagelijks taxeren, kopen en verkopen we goud en verzamelobjecten in meer dan 100 locaties in België, Duitsland en Nederland. We hebben dan ook ruime kennis in huis van alle soorten goud, diamanten, edelmetalen en andere kostbaarheden. We helpen u graag bij het bepalen van de waarde van uw diamanten, goud en waardevolle objecten.

Uw diamanten verkopen bij Goudwisselkantoor Wuppertal

Bij Goudwisselkantoor Wuppertal kunt u bijna de gehele week terecht voor het verkopen van uw diamanten, goud en sieraden. We hebben persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. Daarom helpen we u niet vanachter een loket maar in een discrete taxatieruimte. U bent zelf aanwezig bij de taxatie. De taxateur van Goudwisselkantoor Wuppertal berekent voor u de waarde van uw diamanten en biedt u een reële prijs. Besluit u vervolgens om uw kostbaarheden te verkopen, dan betalen we u direct uit, contant of per bankoverschrijving.

Ook kopen en verpanden

Wilt u juist diamanten of sieraden met diamanten aanschaffen? Ook dan is Goudwisselkantoor Wuppertal het vertrouwde adres. Dichtbij u in de buurt met discrete service en snelle levering. Bij Goudwisselkantoor Wuppertal kunt u ook uw kostbaarheden verpanden als u tijdelijk extra geld nodig heeft.

Bij u in de buurt

Goudwisselkantoor is een organisatie met goudwisselkantoren in Nederland, Duitsland en België. Voor diamanten kopen, verkopen of verpanden kunt u dus terecht in onze locaties door heel Nederland en België of Duitsland. Zowel in onze vaste kantoorlocaties als de mobiele kantoren. Woont u in Wuppertal of omgeving? Dan heten we u welkom in Goudwisselkantoor Wuppertal.

Route

Klantbeoordelingen