Vilvoorde

Diamanten verkopen bij Goudwisselkantoor Vilvoorde

In ons kantoor in Vilvoorde kunt u uw diamanten verkopen of laten veilen. Om de waarde van diamanten te bepalen, kijken wij naar de internationale diamantprijs die wordt bepaald door het karaat, zuiverheid, slijpsel en de kleur van de diamant. Heeft u nog gouden sieraden met briljanten waar u niets mee doet? U bent van harte welkom bij ons kantoor in Vilvoorde. 

Kom langs of maak een afspraak

Adres
Jean Baptiste Nowélei 50
1800 Vilvoorde
Tel. 0032 - 280 819 38
vilvoorde@goudwisselkantoor.be

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 10:00 - 17:00 uur
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur

Waarom nu uw diamanten verkopen in Vilvoorde?

Veel mensen bezitten sieraden met diamanten waar ze bijna nooit iets mee doen. Denk bijvoorbeeld aan de sieraden met diamanten uit de erfenis van oma. Deze voorwerpen kunnen een behoorlijke waarde hebben. De prijs van diamanten stijgt al jaren. Het is daarom verstandig om nu uw ongebruikte diamanten te verkopen in Vilvoorde. De opbrengst ervan kunt u besteden aan zaken waar u meer genoegen aan zult beleven. Kom gerust eens langs bij Goudwisselkantoor Vilvoorde om uw diamanten gratis en vrijblijvend te laten taxeren.

Lid van de Antwerpse Diamantbeurs

Goudwisselkantoor is lid van de Antwerpse Diamantbeurs. Hierdoor hebben we een groot netwerk van klanten, leveranciers en goederen. Door deze grote klantenkring kunnen we u altijd een goede prijs voor uw diamant bieden.

Altijd dichtbij

Goudwisselkantoor is een landelijke organisatie met verschillende goudwisselkantoren in Nederland en België. Voor goud, diamanten of andere verzamelobjecten kopen en verkopen, kunt u dus terecht in onze locaties door heel Nederland en België. Zowel in onze kantoorlocaties als de mobiele kantoren. Woont u in Vilvoorde of omgeving? Dan heten we u welkom in Goudwisselkantoor Vilvoorde.

Wat koopt Goudwisselkantoor nog meer?

U kunt niet alleen diamanten verkopen bij Goudwisselkantoor Vilvoorde maar ook goud, zilveren voorwerpen, horloges en verzamelobjecten zoals munten en bankbiljetten. Het gemak van Goudwisselkantoor is dat u met al deze voorwerpen op één adres terecht kunt. We bieden u brede kennis en ervaring onder één dak. 

Voor het verkopen van uw diamanten en waardevolle objecten is Goudwisselkantoor Vilvoorde hét juiste adres. Kom vandaag nog langs en ontdek wat uw kostbaarheden waard zijn.

Route

Klantbeoordelingen