Vianen

Diamanten verkopen bij Goudwisselkantoor Vianen

In ons mobiele kantoor in Vianen kunt u uw diamanten verkopen of laten veilen. Om de waarde van diamanten te bepalen, kijken wij naar de internationale diamantprijs die wordt bepaald door het karaat, zuiverheid, slijpsel en de kleur van de diamant. Heeft u nog gouden sieraden met briljanten waar u niets mee doet? U bent van harte welkom bij ons mobiele kantoor in Vianen.

> Mededeling i.v.m. coronavirus

We zijn open!

  • Welkom voor taxeren, verkopen en kopen
  • Speciale voorzorgsmaatregelen i.v.m. het Coronavirus

U bent van harte welkom in ons mobiele kantoor voor het taxeren, verkopen en kopen. We hebben onze bus laten aanpassen om aan de richtlijnen van het RIVM te voldoen. Daarmee doen we het maximale voor uw en onze gezondheid. We verwelkomen slechts 1 persoon tegelijk in de bus en hebben transparante schermen geplaatst om rechtstreeks contact te vermijden.

We ontmoeten u graag!

Kom langs of maak een afspraak

Adres
Vijfheerenlanden 61
4131 ED Vianen
Tel. 088 - 102 10 01
vianen@goudwisselkantoor.nl

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Di: Gesloten
Wo: Gesloten
Do: 10:00 - 17:00 uur
Vr: Gesloten
Za: Gesloten
Zo: Gesloten
Ma: Gesloten

Service dichtbij

Service bij u om de hoek. Dat is het idee van het mobiele Goudwisselkantoor Vianen. Met dezelfde service en mogelijkheden als onze vaste kantoorlocaties. Dus wilt u uw diamanten sieraden verkopen? Uw kostbaarheden tijdelijk verpanden? Of wilt u investeren in diamanten? Bij het mobiele Goudwisselkantoor Vianen regelt u het allemaal.

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom nu uw diamanten verkopen in Vianen?

Veel mensen bezitten sieraden met diamanten waar ze bijna nooit iets mee doen. Denk bijvoorbeeld aan de sieraden met diamanten uit de erfenis van oma. Deze voorwerpen kunnen een behoorlijke waarde hebben. De prijs van diamant stijgt al jaren. Het is daarom verstandig om nu uw ongebruikte diamanten te verkopen in Vianen. De opbrengst ervan kunt u besteden aan zaken waar u meer genoegen aan zult beleven. Kom gerust eens langs bij Goudwisselkantoor Vianen om uw diamanten gratis en vrijblijvend te laten taxeren.

Uw diamanten verkopen bij Goudwisselkantoor Vianen

Bij Goudwisselkantoor Vianen kunt u bijna de gehele week terecht voor het verkopen van uw diamanten, goud en sieraden. We hebben persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. Daarom helpen we u niet vanachter een loket maar in een discrete taxatieruimte. U bent zelf aanwezig bij de taxatie. De taxateur van Goudwisselkantoor Vianen berekent voor u de waarde van uw diamanten en biedt u een reële prijs. Besluit u vervolgens om uw kostbaarheden te verkopen, dan betalen we u direct uit, contant of per bankoverschrijving.

U kunt niet alleen diamanten verkopen bij Goudwisselkantoor Vianen maar ook goud, zilveren voorwerpen, horloges en verzamelobjecten zoals munten en bankbiljetten. Het gemak van Goudwisselkantoor is dat u met al deze voorwerpen op één adres terecht kunt. We bieden u brede kennis en ervaring onder één dak. 

Voor het verkopen van uw diamanten en waardevolle objecten is Goudwisselkantoor Vianen hét juiste adres. Kom vandaag nog langs en ontdek wat uw kostbaarheden waard zijn.

Route

Klantbeoordelingen

10 / 10 Mevr. K. over Goudwisselkantoor Vianen op 17-02-2023 :

"top"

10 / 10 Mevr. W. over Goudwisselkantoor Vianen op 17-02-2016 :

"warm ontvangen, vriendelijke man"

10 / 10 Mevr. H. over Goudwisselkantoor Vianen op 17-02-2016 :

"correct, vriendelijk en netjes"

10 / 10 Mevr. T. over Goudwisselkantoor Vianen op 17-02-2009 :

"geweldig"

10 / 10 Mevr. B. over Goudwisselkantoor Vianen op 17-02-2002 :

"geeft een goed gevoel"

10 / 10 Dhr. v D. over Goudwisselkantoor Vianen op 17-04-2020 :

"naar tevredenheid, goede ontvangst"

10 / 10 Dhr. G. over Goudwisselkantoor Vianen op 17-04-2006 :

"goed"

10 / 10 Mevr. W. over Goudwisselkantoor Vianen op 17-03-2030 :

"prima, deskundig gezellig"

10 / 10 Mevr. R. over Goudwisselkantoor Vianen op 17-03-2023 :

"prima geholpen"