Maatregelen omtrent het coronavirus

Ukkel

Diamanten verkopen bij Goudwisselkantoor Ukkel

In ons kantoor in Ukkel kunt u uw diamanten verkopen of laten veilen. Om de waarde van diamanten te bepalen, kijken wij naar de internationale diamantprijs die wordt bepaald door het karaat, zuiverheid, slijpsel en de kleur van de diamant. Heeft u nog gouden sieraden met briljanten waar u niets mee doet? U bent van harte welkom bij ons kantoor in Ukkel.

Kom langs of maak een afspraak

Adres
Alsembergsesteenweg 843
1180 Ukkel
Tel. 0032 (0)28 – 08 39 06
uccle@comptoirdelor.be

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 10:00 - 17:00 uur
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur

Hoe werkt verkopen van diamant?

Uw diamanten verkopen bij Goudwisselkantoor Ukkel werkt eenvoudig. U hoeft vooraf geen afspraak te maken! U komt bij ons langs wanneer het u schikt. We ontvangen u dan persoonlijk in het kantoor aan de Alsembergsesteenweg 843. De taxateur neemt u vervolgens mee naar een discrete taxatieruimte. Hij beoordeelt in alle rust uw diamanten voorwerpen. Daar bent u zelf bij aanwezig en kunt ondertussen genieten van een kopje koffie. Na de taxatie ontvangt u een ernstig prijsaanbod. Bij akkoord verkoopt u de diamanten en betalen we u direct uit: contant of per bankoverschrijving.  

Meer dan alleen diamanten verkopen in Ukkel

Goudwisselkantoor heeft meer dan 30 jaar ervaring in diamanten, edelmetalen en verzamelobjecten. Dat brengt u voordelen. We kennen de markt en zijn bekend met veel soorten verzamelobjecten en edelmetalen. Dat betekent dat we ook uw (oude) munten, bankbiljetten, diamanten, (merk)horloges en alle soorten zilveren voorwerpen aankopen. Neem deze goederen dan ook zeker mee als u ons bezoekt voor het verkopen van uw goud.

Met zoveel ervaring in edelmetalen verkopen we natuurlijk ook gouden en zilveren munten en staven. We vertellen we u graag over de mogelijkheden van aankoop.

Uw route naar Goudwisselkantoor Ukkel

Goudwisselkantoor is gevestigd in het centrum van Ukkel. Met de auto is het kantoor vanuit bijvoorbeeld Linkebeek, Beersel en Watermaal in minder dan 20 minuten bereikbaar. U kunt de auto (betaald) parkeren op de Alsembergsesteenweg. Reist u met het openbaar vervoer? Met tramlijn 51 stapt u voor de deur van het Goudwisselkantoor uit. Bus N11 stopt daar ook (halte Globe).

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Diamanten verkopen in Ukkel maken we graag voor iedereen mogelijk.

Over Goudwisselkantoor

Goudwisselkantoor is een gedreven familiebedrijf, dat al ruim dertig jaar actief is in de aan- en verkoop van diamanten, edelmetalen en verzamelobjecten. Dagelijks taxeren, kopen en verkopen we diamanten in circa tachtig locaties in Nederland en België. We helpen u graag bij het bepalen van de waarde van uw diamanten, goud, zilver of verzamelobjecten.

Kom langs en ontdek hoeveel uw diamanten waard zijn!

Route

Klantbeoordelingen

6 / 10 Dhr. B. over Goudwisselkantoor Ukkel op 18-07-2027 :

"eerlijk zijn"