Sommelsdijk

Diamanten verkopen bij Goudwisselkantoor Middelharnis

In ons mobiele kantoor in Middelharnis kunt u uw diamanten verkopen of laten veilen. Om de waarde van diamanten te bepalen, kijken wij naar de internationale diamantprijs die wordt bepaald door het karaat, zuiverheid, slijpsel en de kleur van de diamant. Heeft u nog gouden sieraden met briljanten waar u niets mee doet? U bent van harte welkom bij ons mobiele kantoor in Middelharnis.

> Mededeling i.v.m. coronavirus

We zijn open!

  • Welkom voor taxeren, verkopen en kopen
  • Speciale voorzorgsmaatregelen i.v.m. het Coronavirus

U bent van harte welkom in ons mobiele kantoor voor het taxeren, verkopen en kopen. We hebben onze bus laten aanpassen om aan de richtlijnen van het RIVM te voldoen. Daarmee doen we het maximale voor uw en onze gezondheid. We verwelkomen slechts 1 persoon tegelijk in de bus en hebben transparante schermen geplaatst om rechtstreeks contact te vermijden.

We ontmoeten u graag!

Kom langs of maak een afspraak

Adres
Olympiaweg 32
3245 DL Sommelsdijk
Tel. 088 - 102 10 05
middelharnis@goudwisselkantoor.nl

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Di: Gesloten
Wo: Gesloten
Do: Gesloten
Vr: Gesloten
Za: Gesloten
Zo: Gesloten
Ma: 10:00 - 16:30 uur

Service dichtbij

Service bij u om de hoek. Dat is het idee van het mobiele Goudwisselkantoor Middelharnis. Met dezelfde service en mogelijkheden als onze vaste kantoorlocaties. Dus wilt u uw diamanten sieraden verkopen? Uw kostbaarheden tijdelijk verpanden? Of wilt u investeren in diamanten? Bij het mobiele Goudwisselkantoor Middelharnis regelt u het allemaal.

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ook kopen en verpanden

Wilt u juist diamanten of sieraden met diamanten aanschaffen? Ook dan is Goudwisselkantoor Middelharnis het vertrouwde adres. Dichtbij u in de buurt met discrete service en snelle levering. Bij Goudwisselkantoor Middelharnis kunt u ook uw kostbaarheden verpanden als u tijdelijk extra geld nodig heeft.

Welke soorten diamanten kunt u verkopen in Middelharnis?

Diamanten zijn het meest bekend in de briljant geslepen vorm. Bij Goudwisselkantoor Middelharnis kunt u echter nog veel meer soorten diamanten verkopen. Wij kopen de volgende soorten diamanten:

Heeft u een diamant waarvan u twijfelt wat die waard is? Breng dit gerust mee bij uw bezoek aan Goudwisselkantoor. Onze taxateur beoordeelt het graag voor u. Uiteraard is dat altijd gratis en geheel vrijblijvend.

Altijd dichtbij

Goudwisselkantoor is een landelijke organisatie met verschillende goudwisselkantoren in Nederland en België. Voor goud, diamanten of andere verzamelobjecten kopen en verkopen, kunt u dus terecht in onze locaties door heel Nederland en België. Zowel in onze kantoorlocaties als de mobiele kantoren. Woont u in Middelharnis of omgeving? Dan heten we u welkom in Goudwisselkantoor Middelharnis.

Route

Klantbeoordelingen