Sittard

Diamanten verkopen bij Goudwisselkantoor Sittard

In ons kantoor in Sittard kunt u uw diamanten verkopen of laten veilen. Om de waarde van diamanten te bepalen, kijken wij naar de internationale diamantprijs die wordt bepaald door het karaat, zuiverheid, slijpsel en de kleur van de diamant. Heeft u nog gouden sieraden met briljanten waar u niets mee doet? U bent van harte welkom bij ons kantoor in Sittard. 

Kom langs of maak een afspraak

Adres
Engelenkampstraat 45
6131 JE Sittard
Tel. 046 - 302 00 00
sittard@goudwisselkantoor.nl

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Di: 09:30 - 16:00 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 09:30 - 17:00 uur
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur

Uw diamanten verkopen in Sittard kan zonder afspraak

Goudwisselkantoor Sittard heeft ruime openingstijden. Om het u gemakkelijk te maken: vooraf een afspraak maken om uw diamanten te verkopen is niet nodig. U kunt bij Goudwisselkantoor Sittard binnenstappen als het u uitkomt.

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Goudwisselkantoor maakt het u graag gemakkelijk om uw diamanten te verkopen in Sittard.

Ook kopen en verpanden

Wilt u juist diamanten of sieraden met diamanten aanschaffen? Ook dan is Goudwisselkantoor Sittard het vertrouwde adres. Dichtbij u in de buurt met discrete service en snelle levering. Bij Goudwisselkantoor Sittard kunt u ook uw kostbaarheden verpanden als u tijdelijk extra geld nodig heeft.

Wat koopt Goudwisselkantoor nog meer?

U kunt niet alleen diamanten verkopen bij Goudwisselkantoor Sittard maar ook goud, zilveren voorwerpen, horloges en verzamelobjecten zoals munten en bankbiljetten. Het gemak van Goudwisselkantoor is dat u met al deze voorwerpen op één adres terecht kunt. We bieden u brede kennis en ervaring onder één dak. 

Voor het verkopen van uw diamanten en waardevolle objecten is Goudwisselkantoor Sittard hét juiste adres. Kom vandaag nog langs en ontdek wat uw kostbaarheden waard zijn.

Altijd dichtbij

Goudwisselkantoor is een landelijke organisatie met verschillende goudwisselkantoren in Nederland en België. Voor goud, diamanten of andere verzamelobjecten kopen en verkopen, kunt u dus terecht in onze locaties door heel Nederland en België. Zowel in onze kantoorlocaties als de mobiele kantoren. Woont u in Sittard of omgeving? Dan heten we u welkom in Goudwisselkantoor Sittard.

Route

Klantbeoordelingen