Sint-Niklaas

Diamanten verkopen bij Goudwisselkantoor Sint-Niklaas

In ons kantoor in Sint-Niklaas kunt u uw diamanten verkopen of laten veilen. Om de waarde van diamanten te bepalen, kijken wij naar de internationale diamantprijs die wordt bepaald door het karaat, zuiverheid, slijpsel en de kleur van de diamant. Heeft u nog gouden sieraden met briljanten waar u niets mee doet? U bent van harte welkom bij ons kantoor in Sint-Niklaas.

Kom langs of maak een afspraak

Adres
Plezantstraat 155
9100 Sint-Niklaas
Tel. 0032 3 808 34 70
sint-niklaas@goudwisselkantoor.be

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 10:00 - 17:00 uur
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur

Zo werkt diamanten verkopen in Sint-Niklaas

Diamant verkopen in Sint-Niklaas is voor u heel eenvoudig. U bezoekt ons kantoor aan de Plezantstraat op een moment dat u het beste uitkomt. De vaste taxateur ontvangt u daar persoonlijk. In een discrete taxatieruimte kunt u onder genot van een tas koffie zien hoe hij uw kostbaarheden test en de waarde bepaalt. U ontvangt daarbij ook direct een ernstig aanbod van ons om uw diamant over te nemen. Bij tevredenheid verkoopt u uw diamanten én betalen we u direct uit. In contanten tot € 500,- of via een bankoverschrijving.

U ziet: diamanten verkopen bij Goudwisselkantoor Sint-Niklaas is zeer eenvoudig!  

Zonder afspraak uw diamanten verkopen of taxeren

Om uw diamanten te verkopen of te laten taxeren bij Goudwisselkantoor Sint-Niklaas is een afspraak niet verplicht. Dankzij de ruime openingstijden van het kantoor heeft u de gehele week de gelegenheid om met uw diamanten langs te komen. Heeft u toch liever een afspraak? Dat kan. Neem dan contact op door te bellen naar tel. 038 08 34 70. Of plan uw afspraak via de afsprakenplanner op deze pagina.

Voor het verkopen van uw diamanten is een geldig legitimatiebewijs verplicht. Neem deze meteen mee als u ons kantoor Sint-Niklaas bezoekt.

Goudwisselkantoor Sint-Niklaas uitstekend bereikbaar

Goudwisselkantoor Sint-Niklaas is zeer goed bereikbaar. Dat maakt het taxeren of verkopen van uw diamanten extra plezierig. Komt u per auto, dan vindt u aan weerszijden van de Plezantstraat parkeerruimte. Ook zijn de parkings Kroonmolenplein en Grote Markt op loopafstand. Met het openbaar vervoer is het Goudwisselkantoor eveneens gemakkelijk te bereiken. Reist u met de bus, neem dan lijn 2 of 27 en u stapt bijna voor de deur uit. Tenslotte is het treinstation NMBS Sint-Niklaas op circa 10 minuten loopafstand.

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We brengen het verkopen van uw diamanten in Sint-Niklaas graag binnen handbereik!

Goudwisselkantoor ervaren in diamanten

Uw diamant verkopen in Sint-Niklaas doet u niet lichtvaardig. U zoekt een vertrouwd adres waar men kennis van zaken heeft. Bij Goudwisselkantoor Sint-Niklaas vindt u dat.
Goudwisselkantoor is een familiebedrijf met ruim 80 locaties in België en Nederland. We zijn al meer dan 30 jaar actief in het in- en verkopen van diamanten, goud, zilver en verzamelobjecten. Dankzij deze jarenlange ervaring hebben we kennis in huis van alle mogelijke soorten diamanten en andere kostbaarheden. Dagelijks helpen we door heel België vele klanten met het kopen, verkopen, veilen en terugkopen van hun waardevolle voorwerpen.

Heeft u naast diamanten ook nog horloges, edelmetalen of verzamelobjecten zoals munten of bankbiljetten in uw bezit? Ook deze kunt u bij Goudwisselkantoor laten taxeren en verkopen. U kunt dus met alles terecht op één adres. Wel zo gemakkelijk.

Diamanten verkopen in Sint-Niklaas: dit zijn uw voordelen

Voor het verkopen van uw diamanten nodigen we u graag uit voor een bezoek aan Goudwisselkantoor Sint-Niklaas. We zetten graag uw voordelen nog eens op een rij:

  • Gratis taxatie en vrijblijvend advies
  • Altijd beschikbaar: ruime openingstijden
  • Een afspraak maken is niet nodig
  • Discrete afhandeling voor uw privacy
  • Direct contante betaling of per bankoverschrijving
  • Kantoor Sint-Niklaas uitstekend bereikbaar
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • U kunt ook terecht met uw verzamelobjecten

Aarzel niet en kom vandaag nog langs voor een taxatie van uw kostbaarheden!

Route

Klantbeoordelingen