Rotterdam-Centrum

Diamanten verkopen bij Goudwisselkantoor Rotterdam centrum

In ons kantoor in Rotterdam centrum kunt u uw diamanten verkopen of laten veilen. Om de waarde van diamanten te bepalen, kijken wij naar de internationale diamantprijs die wordt bepaald door het karaat, zuiverheid, slijpsel en de kleur van de diamant. Heeft u nog gouden sieraden met briljanten waar u niets mee doet? U bent van harte welkom bij ons kantoor in Rotterdam centrum. 

Mededeling i.v.m. coronavirus

Het Goudwisselkantoor in de Reclaimed jewels winkel is weer open!

 • Welkom voor taxeren, verkopen en kopen
 • Goede voorzorgsmaatregelen i.v.m. het Coronavirus
 • Aanbellen bij de deur van de Reclaimed jewels winkel

Het Goudwisselkantoor in de Reclaimed jewels winkel is open! U bent dus van harte welkom voor taxeren, kopen en verkopen. We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM voor uw en onze gezondheid. Als extra voorzorgsmaatregel hebben wij transparante schermen geplaatst en hebben we vloerlijnen voor de noodzakelijke afstand. Omdat de Reclaimed Jewels winkel wel gesloten is, vragen we u aan te bellen bij de deur van de Reclaimed jewels winkel. Onze taxateur ontvangt u daar en begeleidt u naar de taxatieruimte.

Kom langs of maak een afspraak

Adres
Hoogstraat 197
3011 PM Rotterdam-Centrum
Tel. 010 - 302 05 51
rotterdam.centrum@goudwisselkantoor.nl

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Di: Gesloten
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: Gesloten
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 09:30 - 17:30 uur
Zo: Gesloten
Ma: Gesloten

Hoe werkt diamanten verkopen in Rotterdam centrum?

Is diamanten verkopen bij Goudwisselkantoor Rotterdam centrum eenvoudig? Zeker weten! U kunt bij ons de hele week terecht voor taxaties en het verkopen van uw diamanten. Een ervaren taxateur bepaalt de waarde van uw kostbaarheden door middel van een vrijblijvende taxatie. Is alles naar tevredenheid? Dan verkoopt u de diamanten en betalen we u de waarde direct contant uit (grote geldbedragen alleen mogelijk in overleg). Een bankoverschrijving is natuurlijk ook mogelijk. Kom bij ons langs, we helpen u graag verder met een taxatie of het verkopen van uw diamanten!

Combinatie met sieraden-shop

U vindt Goudwisselkantoor Rotterdam centrum in de Reclaimed jewels winkel in de Hoogstraat 197. Speciaal voor Goudwisselkantoor is hier een aparte taxatie- en gespreksruimte waar we taxeren en adviseren. De winkel heeft daarnaast ook een bijzonder en uitgebreid aanbod van sieraden waar u uiteraard ook kunt kopen of inruilen. Stap gerust bij ons binnen.

Diamanten verkopen in Rotterdam centrum: dit zijn uw voordelen!

Diamanten verkopen bij Goudwisselkantoor Rotterdam centrum is een bewuste keuze. We zetten de voordelen graag voor u op een rijtje:

 • 35 jaar ervaring
 • Altijd beschikbaar: ruime openingstijden
 • Een afspraak maken is niet nodig
 • Discrete afhandeling
 • Gratis taxatie
 • Deskundig en vrijblijvend advies
 • Reële prijzen
 • Contante betaling of indien gewenst per bank

Persoonlijk en discreet uw diamanten verkopen

Diamanten verkopen is voor u waarschijnlijk geen dagelijkse bezigheid. Bij Goudwisselkantoor begrijpen we dat! Daarom staat een persoonlijke benadering bij ons centraal. Geen afstandelijk loket, maar een persoonlijke ontvangst en afhandeling. Uw diamanten en kostbaarheden worden getaxeerd in uw bijzijn in een discreet en veilig taxatiekantoor. U kunt de taxatie van uw diamanten bezittingen dus zelf volgen. Als u de diamanten verkoopt, krijgt u zonder bijzijn van anderen uw geld uitgekeerd. Dat is wel zo’n prettig idee.

Goudwisselkantoor Rotterdam centrum uitstekend bereikbaar

Uw diamanten verkopen in Rotterdam centrum is een eenvoudige zaak. Het Goudwisselkantoor is gevestigd in de Hoogstraat 197, vlakbij de Koopgoot. Parkeergelegenheid vindt u op zo’n 5 tot 10 minuten loopafstand, bijvoorbeeld Parkeergarage WTC-Beursplein of de Interparking Markthal. Ook met openbaar vervoer is Goudwisselkantoor Rotterdam centrum uitstekend bereikbaar. Station Blaak en meerdere tram- en bushaltes liggen op korte afstand van het kantoor.

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Over Goudwisselkantoor

U wilt graag uw diamanten verkopen bij een vertrouwd adres. Goudwisselkantoor is een familiebedrijf en al meer dan 30 jaar actief in het in- en verkopen van diamanten, goud, zilver en verzamelobjecten. Goudwisselkantoor Rotterdam centrum is één van de ruim 80 locaties in Nederland en België. Het bedrijf groeide uit naar een landelijk netwerk van kantoren. Daardoor kennen we de markt goed en hebben we veel ervaring opgebouwd met alle soorten diamanten. We geven u graag deskundig en vrijblijvend advies aan u over het aan- en verkopen van diamanten of andere kostbaarheden.

Wilt u meer dan alleen diamanten verkopen?

Wilt u niet alleen diamanten verkopen in Rotterdam centrum, maar heeft u ook verzamelobjecten zoals munten of bankbiljetten in uw bezit? Ook deze kunt u bij Goudwisselkantoor verkopen. Neemt u gerust uw verzamelobjecten mee bij uw bezoek aan Goudwisselkantoor Rotterdam centrum. Dat scheelt u een extra bezoek en dankzij onze ervaring weet u snel wat u in bezit heeft. Dat is het gemak van uitgebreide kennis en ervaring onder één dak.

Aarzel niet en kom vandaag nog langs voor een taxatie van uw kostbaarheden!

Route

Klantbeoordelingen