Roeselare

Diamanten verkopen bij Goudwisselkantoor Roeselare

In ons kantoor in Roeselare kunt u uw diamanten verkopen of laten veilen. Om de waarde van diamanten te bepalen, kijken wij naar de internationale diamantprijs die wordt bepaald door het karaat, zuiverheid, slijpsel en de kleur van de diamant. Heeft u nog gouden sieraden met briljanten waar u niets mee doet? U bent van harte welkom bij ons kantoor in Roeselare.

Kom langs of maak een afspraak

Adres
Vrouwenstraat 3
8800 Roeselare
Tel. 0032 51 - 28 02 49
roeselare@goudwisselkantoor.be

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 10:00 - 17:00 uur
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur

Hoe werkt diamanten verkopen in Roeselare?

Voor veel mensen uit Roeselare zal het verkopen van diamanten geen dagelijkse bezigheid zijn. Gelukkig werkt het eenvoudig. We nodigen u uit om met uw kostbaarheden het Goudwisselkantoor op Vrouwenstraat nr. 3 te bezoeken. Onze taxateur ontvangt u persoonlijk en beoordeelt in een discrete taxatieruimte uw diamanten voorwerpen. U bent daar zelf bij aanwezig en kunt ondertussen genieten van een kopje koffie. Na de taxatie ontvangt u een reëel aanbod. Is alles naar tevredenheid? Dan verkoopt u de diamanten en betalen we u direct uit: contant of per bankoverschrijving. Zo eenvoudig werkt aankoop van diamanten in West-Vlaanderen.

Welke soorten diamanten kan ik verkopen?

Bij Goudwisselkantoor Roeselare krijgen we veel soorten diamanten aangeboden. En dat kan ook: we zijn de specialist in het aankopen van diamanten. Meest voorkomend zijn natuurlijk de sieraden met diamanten erin verwerkt. Daarnaast koopt Goudwisselkantoor ook losse diamanten.

U kunt zonder afspraak terecht

Voor een vrijblijvende taxatie en het verkopen van diamanten hoeft u geen afspraak te maken. U kunt tijdens openingstijden altijd bij ons binnenstappen. Heeft u liever wel een afspraak? Plan deze dan via de afsprakenplanner.

Plan uw route naar Goudwisselkantoor Roeselare

Goudwisselkantoor Roeselare is gevestigd in het centrum van de stad. Het kantoor is daardoor uitstekend bereikbaar. Zowel voor Roeselarenaars als voor mensen uit de regio West-Vlaanderen. Via de routekaart op deze pagina bekijkt u de beste route naar Goudwisselkantoor. Met de auto is het kantoor vanuit Hooglede, Izegem of Moorslede in minder dan 15 minuten bereikbaar. U kunt de auto (betaald) parkeren in de Wallenparking op twee minuten loopafstand. Reist u met het openbaar vervoer? Met de bus stapt u voor de Sint-Michielskerk uit, op steenworp afstand van het Goudwisselkantoor.

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Diamanten verkopen in Roeselare maken we graag voor iedereen mogelijk.

Uw voordelen bij Goudwisselkantoor

Diamanten verkopen bij Goudwisselkantoor Roeselare is een bewuste keuze. We zetten de voordelen graag voor u op een rij:

  • Specialist diamantaankoop West-Vlaanderen
  • 30 jaar ervaring
  • Ruime openingstijden
  • Een afspraak is niet nodig
  • Discrete afhandeling
  • Gratis taxatie
  • Deskundig en vrijblijvend advies
  • Reële prijzen
  • Contante betaling of bankoverschrijving

Meer dan alleen diamant aankoop

Bij Goudwisselkantoor Roeselare kunt u naast diamanten ook andere kostbaarheden verkopen. Dankzij meer dan 30 jaar ervaring in edelmetalen en verzamelobjecten hebben we veel kennis in huis. Dat betekent dat we ook uw (oude) munten, bankbiljetten, alle soorten goud, (merk)horloges en alle soorten zilver aankopen. Neem deze goederen dan ook zeker mee als u ons bezoekt voor het verkopen van uw diamanten.

Over Goudwisselkantoor

Goudwisselkantoor is een enthousiast familiebedrijf, dat al ruim dertig jaar actief is in de aan- en verkoop van edelmetalen en verzamelobjecten. Dagelijks taxeren, kopen en verkopen we diamanten in ruim tachtig locaties in Nederland en België.

Wacht niet langer en profiteer van de mogelijkheden. Kom langs voor een vrijblijvende taxatie of gesprek.

Route

Klantbeoordelingen