Purmerend

Diamanten verkopen bij Goudwisselkantoor Purmerend

In ons kantoor in Purmerend kunt u uw diamanten verkopen of laten veilen. Om de waarde van diamanten te bepalen, kijken wij naar de internationale diamantprijs die wordt bepaald door het karaat, zuiverheid, slijpsel en de kleur van de diamant. Heeft u nog gouden sieraden met briljanten waar u niets mee doet? U bent van harte welkom bij ons kantoor in Purmerend.

Kom langs of maak een afspraak

Adres
Oude Vismarkt 1
1441 AM Purmerend
Tel. 0299 - 749 000
purmerend@goudwisselkantoor.nl

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 09:30 - 17:00 uur
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur

Waarom nu uw diamant verkopen?

Diamanten zijn het meest bekend in de vorm van briljanten of verwerkt in diamanten sieraden. Maar waarom is het verstandig om juist nu uw diamanten te verkopen? De prijzen van diamant stijgen al jaren. Dat betekent bijvoorbeeld dat sieraden met diamanten die ergens in een kast liggen en niet of nauwelijks gedragen worden, veel geld waard kunnen zijn. Door deze diamanten sieraden te verkopen, kunt u het geld gebruiken voor iets waar u wel plezier van zult hebben. Of om het geld apart te houden als extra spaarcentje.

Over Goudwisselkantoor

Diamanten verkopen bij Goudwisselkantoor Purmerend gaat even professioneel als persoonlijk. We staan voor:

  • 35 jaar ervaring in diamanten, edelmetalen en verzamelobjecten;
  • Deskundig en vrijblijvend advies;
  • Contante betaling of indien gewenst per bank;
  • Discrete ruimte voor uw taxatie;
  • Lid van de Antwerpse Diamantbeurs.

Goudwisselkantoor is een Nederlands familiebedrijf met veel ervaring. Omdat we de markt en de producten zeer goed kennen, krijgt u een deskundig advies. Als u overweegt om uw diamanten te verkopen in Purmerend is een bezoek aan Goudwisselkantoor dan ook aan te bevelen.

Diamanten verkopen in Purmerend: hoe werkt dat?

Uw diamanten verkopen bij Goudwisselkantoor Purmerend is eenvoudig. Voor taxatie en verkopen van uw diamanten kunt u bij ons de gehele week terecht. Een deskundige taxateur zal de waarde van uw kostbaarheden bepalen door middel van een vrijblijvende taxatie. Is alles naar tevredenheid, dan kunt u de diamanten direct verkopen. We betalen u de waarde ervan contant uit (grote geldbedragen alleen mogelijk in overleg). Een bankoverschrijving is ook mogelijk. Wij helpen u graag verder met het verkopen van uw diamanten.

Persoonlijk en discreet uw diamanten verkopen

Bij Goudwisselkantoor begrijpen we dat diamanten verkopen iets anders is dan een boodschap doen bij een supermarkt. Een persoonlijke benadering staat daarom bij ons centraal. De taxateur van Goudwisselkantoor Purmerend ontvangt u persoonlijk. Uw kostbaarheden worden getaxeerd in een discreet en veilig taxatiekantoor. Natuurlijk bent u daarbij aanwezig: het taxeren van uw diamanten bezittingen kunt u zelf volgen. Besluit u om uw diamanten te verkopen, dan krijgt u zonder bijzijn van anderen het geld uitgekeerd. Wel zo’n prettig idee.

Diamanten verkopen zonder afspraak

Om uw diamanten te verkopen in Purmerend is een afspraak niet verplicht. U kunt de gehele week vrijblijvend bij Goudwisselkantoor binnenstappen om uw diamanten te verkopen. Dat biedt u gemak: u kunt bij ons langskomen als het ú uitkomt. Natuurlijk is een afspraak mogelijk. Neemt u daarvoor contact met ons op via telefoon of e-mail, of plan direct uw afspraak in op deze pagina.

Goudwisselkantoor Purmerend uitstekend bereikbaar

Uw diamanten verkopen is een eenvoudige zaak. Met Goudwisselkantoor in het centrum kunt u gewoon uw diamanten verkopen in Purmerend. De vestiging is centraal gelegen aan de Willem II singel 90. Het treinstation is om de hoek en parkeergelegenheid en bushaltes aan de Kapellerpoort zijn op loopafstand.

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u meer dan alleen diamanten verkopen?

Wilt u niet alleen diamanten verkopen in Purmerend, maar heeft u ook verzamelobjecten zoals munten of bankbiljetten? Ook deze kunt u bij Goudwisselkantoor Purmerend verkopen. Neemt u – indien mogelijk – bij uw bezoek deze voorwerpen mee. Dat scheelt u een extra bezoek en dankzij onze ervaring weet u snel wat u in bezit heeft. Dat is het gemak van uitgebreide kennis en ervaring onder één dak.

Route

Klantbeoordelingen