Oostende

Diamanten verkopen bij Goudwisselkantoor Oostende

In ons kantoor in Oostende kunt u uw diamanten verkopen of laten veilen. Om de waarde van diamanten te bepalen, kijken wij naar de internationale diamantprijs die wordt bepaald door het karaat, zuiverheid, slijpsel en de kleur van de diamant. Heeft u nog gouden sieraden met briljanten waar u niets mee doet? U bent van harte welkom bij ons kantoor in Oostende.

Kom langs of maak een afspraak

Adres
Alfons Pieterslaan 40
8400 Oostende
Tel. 0032 59 - 28 02 91
oostende@goudwisselkantoor.be

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 10:00 - 17:00 uur
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur

Waarom nu uw diamanten verkopen in Oostende?

Diamant is het meest bekend in de vorm van Briljanten of in sieraden. Maar waarom is het verstandig om juist nu uw diamant te verkopen? De prijs van diamant is de laatste jaren flink gestegen. Tel daarbij op dat veel mensen diamanten sieraden hebben waar ze bijna nooit iets mee doen. Dat betekent dat (oude) diamanten sieraden die ergens in een kast liggen en nooit gedragen worden veel geld waard kunnen zijn. Door dit te verkopen, kunt u het geld gebruiken voor iets waar u wel gemak en genoegen aan zult beleven. Of om het geld apart te houden als extra spaarcentje.

Diamanten verkopen werkt eenvoudig

Diamanten verkopen is niet alleen een verstandige keuze, het is ook eenvoudig! U kunt de gehele week (óók op zaterdag) binnenstappen bij Goudwisselkantoor Oostende. Een ervaren taxateur ontvangt u dan persoonlijk. In een discrete ruimte taxeert hij uw voorwerpen. Natuurlijk bent u daar zelf bij aanwezig. U kunt het hele proces met eigen ogen zien. Na de taxatie ontvangt u direct een ernstig prijsaanbod zonder verkoopverplichting. Is alles naar tevredenheid? Dan verkoopt u de diamanten en betalen we u direct uit. Dat kan in contanten (grote contante geldbedragen zijn alleen mogelijk in overleg) of per bankoverschrijving. Zo eenvoudig is het dus om uw diamanten te verkopen in Oostende.  
 
Bekijk de route naar het Goudwisselkantoor.

Waarom diamant verkopen bij Goudwisselkantoor?

Bij Goudwisselkantoor hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering. Het verkopen van diamant is meestal geen alledaagse zaak. We helpen u niet vanachter een loket, maar in een discrete ruimte met alle aandacht voor u en uw kostbaarheden. We geven u graag deskundig en vrijblijvend advies over het verkopen van uw diamanten. Als u overgaat tot verkoop, dan krijgt u zonder bijzijn van anderen het geld uitgekeerd. Wel zo’n prettig idee. Verder geniet u bij ons van:

  • Gedreven familiebedrijf
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Gratis taxatie
  • Contante betaling
  • Oog voor uw privacy
  • Alles onder één dak
  • 80 locaties: altijd een kantoor dichtbij

Goudwisselkantoor Oostende is makkelijk bereikbaar

Diamanten verkopen moet voor iedereen toegankelijk zijn. Dat is onze filosofie. Het Goudwisselkantoor Oostende is daarom centraal gesitueerd aan de Alfons Pieterslaan 40 (hoek Pieterslaan / Romestraat). Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is de vestiging gemakkelijk te bereiken. Parkeergelegenheid is er aan de Alfons Pieterslaan. De bushalte Sint-Jozefskerk is op steenworp afstand. Elke 5 minuten vertrekt er een bus vanaf het treinstation Oostende naar deze halte. Komt u uit de regio van Oostende? Het Goudwisselkantoor is vanuit bijvoorbeeld Oudenburg en Leffinge in ruim een kwartier bereikbaar.
 
Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u meer dan alleen diamant verkopen?

Wilt u niet alleen diamant verkopen in Oostende, maar heeft u ook verzamelobjecten of ander  kostbaarheden zoals goud, zilver, munten, bankbiljetten of een bijzonder horloge? Ook deze kunt u bij Goudwisselkantoor verkopen. Neemt u – indien mogelijk – bij uw bezoek deze voorwerpen mee. Dat scheelt u een extra bezoek en dankzij onze ervaring weet u snel wat u in bezit heeft. Dat is het gemak van uitgebreide kennis en ervaring onder één dak.
 
Benieuwd naar de waarde van úw diamanten? Bezoek vandaag nog Goudwisselkantoor Oostende voor een vrijblijvende taxatie.

Route

Klantbeoordelingen