Namen

Diamanten verkopen bij Goudwisselkantoor Namen

In ons kantoor in Namen kunt u uw diamanten verkopen of laten veilen. Om de waarde van diamanten te bepalen, kijken wij naar de internationale diamantprijs die wordt bepaald door het karaat, zuiverheid, slijpsel en de kleur van de diamant. Heeft u nog gouden sieraden met briljanten waar u niets mee doet? U bent van harte welkom bij ons kantoor in Namen. 

Kom langs of maak een afspraak

Adres
Boulevard cauchy 12
5000 Namen
Tel. 0032 81 - 22 01 45
namur@comptoirdelor.be

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 10:00 - 17:00 uur
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur

Ontspannen uw diamanten verkopen in Namen  

Diamanten verkopen bij Goudwisselkantoor Namen is een plezierige onderneming. In het kantoor ontvangt de vaste filiaalleider u persoonlijk. De taxatie van uw diamanten gebeurt in een discrete taxatieruimte om uw privacy te waarborgen. U bent zelf bij de taxatie van uw diamanten aanwezig en geniet ondertussen van een kopje koffie. Na de taxatie weet u direct wat het u oplevert als u het diamant verkoopt. Kom zelf ervaren dat diamant verkopen in Namen niet spannend hoeft te zijn!

Goudwisselkantoor Namen taxeert gratis uw diamant

Het taxeren van uw diamanten bezittingen is gratis en vrijblijvend bij Goudwisselkantoor Namen! Alleen als u een officieel taxatierapport wenst, brengen we daarvoor kosten in rekening. De filiaalleider kan u daar meer over vertellen. Heeft u diamanten sieraden waarvan u twijfelt wat deze waard zijn? Dankzij onze gratis en deskundige taxatie krijgt u antwoorden op al uw vragen. Dat is goud waard.
Wilt u liever niet direct uw diamanten verkopen? U kunt uw kostbaarheden ook aanbieden voor verkoop met de optie om uw eigendommen weer terug te kopen. Of laat een taxatierapport opstellen voor de verzekering of een erfenisverdeling. Genoeg redenen dus om Goudwisselkantoor Namen te bezoeken. U kunt alles afhandelen in uw eigen regio.

Bij Goudwisselkantoor Namen kunt u altijd terecht

Diamant verkopen in Namen kan doorlopend op werkdagen. Goudwisselkantoor Namen is open van maandag t/m vrijdag van half 10 t/m half 6 en op zaterdag van 10 tot 5 uur. En om het u nog makkelijker te maken: u hoeft vooraf geen afspraak te maken om uw diamant te verkopen. U kunt dus langskomen met uw diamant wanneer het ú schikt.

Goudwisselkantoor Namen is uitstekend bereikbaar

De centrale locatie van Goudwisselkantoor maakt diamant verkopen in Namen heel gemakkelijk. Met de auto en het openbaar vervoer is Goudwisselkantoor zeer goed bereikbaar. Zowel parkeergelegenheid als ook het treinstation van Namen ligt op 5 minuten loopafstand van het kantoor. Woont u in één van de deelgemeentes van Namen, zoals Bouge, Jambes of Flawinne? Binnen het kwartier bent u op locatie om uw diamant te verkopen. Zelfs voor mensen uit de omgeving van Namen of forensen die via Namen reizen heeft Goudwisselkantoor Namen een zeer gunstige ligging. Kortom: diamanten verkopen in Namen is voor iedereen in de regio toegankelijk.

Wit u direct uw route plannen? Gebruik dan de routeplanner op deze pagina, die u direct navigeert naar het Goudwisselkantoor.

Meer dan alleen diamant verkopen in Namen

Wist u dat u niet alleen diamant kunt verkopen in Namen? Goudwisselkantoor is gespecialiseerd in diamanten, goud en zilver, horloges, munten, bankbiljetten en kunst & antiek. U kunt deze voorwerpen bij Goudwisselkantoor laten taxeren, verkopen, aankopen, terugkopen, veilen of beleggen. Dus heeft u naast diamanten die u wilt verkopen ook wat munten of een horloge wat u niet meer gebruikt? Of heeft u voorwerpen die geschikt kunnen zijn voor veiling? Dan kunt u daarmee terecht op één adres: Goudwisselkantoor Namen. Wel zo gemakkelijk.

Over Goudwisselkantoor Namen

Goudwisselkantoor Namen is één van de 80 locaties van Goudwisselkantoor in België en Nederland. Het familiebedrijf handelt al meer dan 30 jaar in diamanten, edelmetalen en verzamelobjecten. Het bedrijf groeide uit naar een landelijk netwerk van kantoren. Daardoor kennen we de markt goed en hebben veel ervaring met alle soorten diamant. We geven u graag deskundig en vrijblijvend advies aan u over het aan- en verkopen van diamant of andere kostbaarheden.

Route

Klantbeoordelingen