Mol

Diamanten verkopen bij Goudwisselkantoor Mol

In ons Goudwisselkantoor in Mol kunt u uw diamanten verkopen of laten veilen. Om de waarde van diamanten te bepalen, kijken wij naar de internationale diamantprijs die wordt bepaald door het karaat, zuiverheid, slijpsel, en de kleur van de diamant. Heeft u nog gouden sieraden met diamanten waar u niets mee doet? U bent van harte welkom bij ons kantoor in Mol.

Kom langs of maak een afspraak

Adres
Statiestraat 1
2400 Mol
Tel. 0032 14 480 142
mol@goudwisselkantoor.be

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 10:00 - 17:00 uur
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur

Bij u in de buurt

Goudwisselkantoor is een organisatie met goudwisselkantoren in Nederland en België. Voor diamanten kopen, verkopen of verpanden, kunt u dus terecht in onze locaties door heel Nederland en België. Zowel in onze vaste kantoorlocaties als de mobiele kantoren. Woont u in Mol of omgeving? Dan heten we u welkom in Goudwisselkantoor Mol.

Goudwisselkantoor: ervaren in diamanten

Goudwisselkantoor is een gedreven familiebedrijf dat al ruim dertig jaar actief is in de aan- en verkoop van goud. Dagelijks taxeren, kopen en verkopen we goud en verzamelobjecten in meer dan 80 locaties in België en Nederland. We hebben dan ook ruime kennis in huis van alle soorten goud, diamanten, edelmetalen en andere kostbaarheden. We helpen u graag bij het bepalen van de waarde van uw goud en waardevolle objecten.

Uw diamanten verkopen bij Goudwisselkantoor Mol

Bij Goudwisselkantoor Mol kunt u bijna de gehele week terecht voor het verkopen van uw goud en sieraden. We hebben persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. Daarom helpen we u niet vanachter een loket, maar in een discrete taxatieruimte. U bent zelf aanwezig bij de taxatie. De taxateur van Goudwisselkantoor Mol berekent voor u de waarde van uw diamanten en biedt u een reële prijs. Besluit u vervolgens om het goud te verkopen, dan betalen we u direct uit, contant of per bankoverschrijving.

Altijd dichtbij

Goudwisselkantoor is een landelijke organisatie met verschillende goudwisselkantoren in Nederland en België. Voor goud, diamanten of andere verzamelobjecten kopen en verkopen, kunt u dus terecht in onze locaties door heel Nederland en België. Zowel in onze kantoorlocaties als de mobiele kantoren. Woont u in Mol of omgeving? Dan heten we u welkom in Goudwisselkantoor Mol.

Route

Klantbeoordelingen