Lier

Diamanten verkopen in Lier

In ons kantoor in Lier kan u uw diamanten verkopen of laten veilen. Om de waarde van diamanten te bepalen, kijken wij naar de internationale diamantprijs die wordt bepaald door het karaat, zuiverheid, slijpsel, en de kleur van de diamant. Heeft u nog gouden sieraden met briljanten waar u niets mee doet? U bent van harte welkom bij ons kantoor in Lier. 

Kom langs of maak een afspraak

Adres
Antwerpsestraat 106
2500 Lier
Tel. 0032 - 34 04 00 15
lier@goudwisselkantoor.be

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Di: 09:30 - 16:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 10:00 - 17:00 uur
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur

Waarom nu uw diamanten verkopen in Lier?

Veel mensen bezitten sieraden met diamanten waar ze bijna nooit iets mee doen. Denk bijvoorbeeld aan de sieraden met diamanten uit de erfenis van oma. Deze voorwerpen kunnen een behoorlijke waarde hebben. De prijs van diamant stijgt al jaren. Het is daarom verstandig om nu uw ongebruikte diamanten te verkopen in Lier. De opbrengst ervan kunt u besteden aan zaken waar u meer genoegen aan zult beleven. Kom gerust eens langs bij Goudwisselkantoor Lier om uw diamanten gratis en vrijblijvend te laten taxeren.

Goudwisselkantoor: ervaren in diamanten

Goudwisselkantoor is een gedreven familiebedrijf dat al ruim dertig jaar actief is in de aan- en verkoop van goud. Dagelijks taxeren, kopen en verkopen we goud en verzamelobjecten in meer dan 80 locaties in België en Nederland. We hebben dan ook ruime kennis in huis van alle soorten goud, diamanten, edelmetalen en andere kostbaarheden. We helpen u graag bij het bepalen van de waarde van uw diamanten, goud en waardevolle objecten.

Wat koopt Goudwisselkantoor nog meer?

U kunt niet alleen diamanten verkopen bij Goudwisselkantoor Lier maar ook goud, zilveren voorwerpen, horloges en verzamelobjecten zoals munten en bankbiljetten. Het gemak van Goudwisselkantoor is dat u met al deze voorwerpen op één adres terecht kunt. We bieden u brede kennis en ervaring onder één dak. 

Voor het verkopen van uw diamanten en waardevolle objecten is Goudwisselkantoor Lier hét juiste adres. Kom vandaag nog langs en ontdek wat uw kostbaarheden waard zijn.

Route

Klantbeoordelingen