Halle

Diamanten verkopen bij Goudwisselkantoor Halle

In ons kantoor in Halle kunt u uw diamanten verkopen of laten veilen. Om de waarde van diamanten te bepalen, kijken wij naar de internationale diamantprijs die wordt bepaald door het karaat, zuiverheid, slijpsel en de kleur van de diamant. Heeft u nog gouden sieraden met briljanten waar u niets mee doet? U bent van harte welkom bij ons kantoor in Halle. 

Kom langs of maak een afspraak

Adres
Bergensesteenweg 43
1500 Halle
Tel. 0032 28 08 40 95
halle@goudwisselkantoor.be

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 10:00 - 17:00 uur
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur

Diamanten verkopen in Halle, hoe werkt dat?

Uw diamanten verkopen bij Goudwisselkantoor Halle werkt eenvoudig. U kunt bij ons de gehele week terecht. Een deskundige taxateur zal de waarde van uw kostbaarheden bepalen door middel van een vrijblijvende taxatie. Hoe dat in zijn werk gaat, leggen we graag uit.

Diamanten verkopen kan zonder afspraak

Tijdens onze ruime openingstijden kunt u altijd bij ons binnenstappen. U hoeft voor het verkopen van uw diamanten geen afspraak te maken.

> Bekijk uw route naar kantoor Halle

Taxatie is gratis en vrijblijvend

Bij Goudwisselkantoor taxeren we uw objecten vrijblijvend én gratis! Dus heeft u diamanten, oude sieraden of edelmetalen en overweegt u deze te verkopen? Kom dan naar kantoor Halle voor een vrijblijvende taxatie.
Heeft u een officieel taxatierapport nodig voor de verzekering of een nalatenschap? Dit verzorgen wij ook voor u. Hier zijn wel kosten aan verbonden. De taxateur vertelt u er graag meer over.

Taxatie in alle rust en privacy

Bij Goudwisselkantoor begrijpen we dat diamanten verkopen iets anders is als een boodschap doen bij een supermarkt. We helpen u daarom niet aan een loket, maar persoonlijk in een discrete ruimte. De taxateur van Goudwisselkantoor Halle taxeert uw bezittingen in een discreet taxatiekantoor. Natuurlijk bent u daar zelf bij aanwezig. U kunt het hele proces met eigen ogen zien.

We kopen alle soorten diamanten

Diamanten zijn het meest bekend in de briljant geslepen vorm. Bij Goudwisselkantoor Halle kunt u echter nog veel meer soorten diamanten verkopen. Wij kopen de volgende soorten diamanten:

Heeft u een diamant waarvan u twijfelt wat die waard is? Breng dit gerust mee bij uw bezoek aan Goudwisselkantoor. Onze taxateur beoordeelt het graag voor u. Uiteraard is dat altijd gratis en geheel vrijblijvend.

Meteen uitbetaling

Besluit u om uw diamanten te verkopen? Dan krijgt u zonder bijzijn van anderen het geld meteen uitgekeerd. We betalen u de waarde contant uit (binnen de wettelijke gestelde limieten). Of via een directe bankoverschrijving.

Uw route naar Goudwisselkantoor Halle

Uw diamanten verkopen in Halle was nog nooit zo gemakkelijk. Goudwisselkantoor zit op een centrale locatie in Halle, aan de Bergensesteenweg 43. U kunt uw auto parkeren langs de Bergensesteenweg of op de parking van het Oudstrijdersplein, op ca. 1 min. loopafstand. Halle heeft ook een vrij uitgebreid bus- en treinaanbod. Op steenworp afstand van het kantoor is bushalte Arkenvest, waar bijna alle buslijnen door Halle langsrijden. Komt u met de trein, dan loopt u in ca. 10 minuten van Station Halle naar het Goudwisselkantoor.

> Plan uw route.

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer over Goudwisselkantoor

Diamanten verkopen bij Goudwisselkantoor betekent zaken doen met een solide familiebedrijf. Dagelijks taxeren, kopen en verkopen we edelmetalen in meer dan tachtig locaties in België en Nederland. De afgelopen 30 jaar hebben we een schat aan kennis en ervaring opgebouwd, waarmee we u graag van dienst zijn. We hebben ruime kennis in huis van alle soorten diamanten, edelmetalen, verzamelobjecten en andere kostbaarheden. We zijn daarvoor ook lid van diverse vakverenigingen.

Wat we nog meer doen

Bij Goudwisselkantoor Halle kunt u meer dan alleen diamanten verkopen. Onze ervaring in edelmetalen en kostbaarheden is breed. We kopen en verkopen ook goud, zilver, platina en palladium. We kopen kostbaarheden als munten en bankbiljetten, diamanten, horloges en verzamelobjecten. Doordat we de markt goed kennen, weten we uw edelmetalen en andere kostbaarheden op juiste waarde te taxeren. U kunt dus met al uw kostbaarheden terecht op één adres. Wel zo gemakkelijk.

Uw diamanten verkopen in Halle? Kom langs!

Ontdek wat u kostbaarheden waard zijn. Kom vandaag nog langs of maak een afspraak. U bent van harte welkom.

Route

Klantbeoordelingen

9.3 / 10 Mevr. B. over Goudwisselkantoor Halle op 01-01-1970 :

"Er wordt uitleg gegevenover wat jullie doen en hoe jullie kunnen zien welk en wat de waarde is van ons meegebracht materiaal. We worden betrokken bij het uitvoeren van de tests."

9 / 10 Mevr. V. over Goudwisselkantoor Halle op 01-01-1970 :

"de ontvangst was zeer goed (heel vriendelijk)Meneer heeft mij direct geholpen en ben zeer tevreden!"