Essen

Diamanten verkopen bij Goudwisselkantoor Essen

In ons kantoor in Essen kunt u uw diamanten verkopen of laten veilen. Om de waarde van diamanten te bepalen, kijken wij naar de internationale diamantprijs die wordt bepaald door het karaat, zuiverheid, slijpsel en de kleur van de diamant. Heeft u nog gouden sieraden met briljanten waar u niets mee doet? U bent van harte welkom bij ons kantoor in Essen.

Kom langs of maak een afspraak

Adres
Alfredstraße 1
45130 Essen
Tel. 0049 201 76 40 41 40
essen@goldwechselhaus.de

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Di: 10:00 - 18:00 uur
Wo: 10:00 - 16:00 uur
Do: 10:00 - 18:00 uur
Vr: 10:00 - 18:00 uur
Za: 10:00 - 16:00 uur
Zo: Gesloten
Ma: 10:00 - 18:00 uur

Waarom nu uw diamanten verkopen in Essen?

Veel mensen bezitten sieraden met diamanten waar ze bijna nooit iets mee doen. Denk bijvoorbeeld aan de sieraden met diamanten uit de erfenis van oma. Deze voorwerpen kunnen een behoorlijke waarde hebben. De prijs van diamant stijgt al jaren. Het is daarom verstandig om nu uw ongebruikte diamanten te verkopen in Essen. De opbrengst ervan kunt u besteden aan zaken waar u meer genoegen aan zult beleven. Kom gerust eens langs bij Goudwisselkantoor Essen om uw diamanten gratis en vrijblijvend te laten taxeren.

Uw diamanten verkopen bij Goudwisselkantoor Essen

Bij Goudwisselkantoor Essen kunt u bijna de gehele week terecht voor het verkopen van uw diamanten, goud en sieraden. We hebben persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. Daarom helpen we u niet vanachter een loket maar in een discrete taxatieruimte. U bent zelf aanwezig bij de taxatie. De taxateur van Goudwisselkantoor Essen berekent voor u de waarde van uw diamanten en biedt u een reële prijs. Besluit u vervolgens om uw kostbaarheden te verkopen, dan betalen we u direct uit, contant of per bankoverschrijving.

Bij u in de buurt

Goudwisselkantoor is een organisatie met goudwisselkantoren in Nederland en België. Voor diamanten kopen, verkopen of verpanden kunt u dus terecht in onze locaties door heel Nederland en België. Zowel in onze vaste kantoorlocaties als de mobiele kantoren. Woont u in Essen of omgeving? Dan heten we u welkom in Goudwisselkantoor Essen.

Wat koopt Goudwisselkantoor nog meer?

U kunt niet alleen diamanten verkopen bij Goudwisselkantoor Essen maar ook goud, zilveren voorwerpen, horloges en verzamelobjecten zoals munten en bankbiljetten. Het gemak van Goudwisselkantoor is dat u met al deze voorwerpen op één adres terecht kunt. We bieden u brede kennis en ervaring onder één dak. 

Voor het verkopen van uw diamanten en waardevolle objecten is Goudwisselkantoor Essen hét juiste adres. Kom vandaag nog langs en ontdek wat uw kostbaarheden waard zijn.

Route

Klantbeoordelingen