Düsseldorf

Diamanten verkopen in Düsseldorf

In ons kantoor in Düsseldorf kunt u uw diamanten verkopen of laten veilen. Om de waarde van diamanten te bepalen, kijken wij naar de internationale diamantprijs die wordt bepaald door het karaat, zuiverheid, slijpsel, en de kleur van de diamant. Heeft u nog gouden sieraden met briljanten waar u niets mee doet? U bent van harte welkom bij ons kantoor in Düsseldorf.

Kom langs of maak een afspraak

Adres
Ostendorfstraße 2
40239 Düsseldorf
Tel. 0049-21138789792
dusseldorf@goldwechselhaus.de

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Di: 10:00 - 18:00 uur
Wo: 10:00 - 17:00 uur
Do: 10:00 - 18:00 uur
Vr: 10:00 - 18:00 uur
Za: 10:00 - 16:00 uur
Zo: Gesloten
Ma: 10:00 - 17:00 uur

Uw diamanten verkopen bij Goudwisselkantoor Düsseldorf

Bij Goudwisselkantoor Düsseldorf kunt u bijna de gehele week terecht voor het verkopen van uw diamanten, goud en sieraden. We hebben persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. Daarom helpen we u niet vanachter een loket maar in een discrete taxatieruimte. U bent zelf aanwezig bij de taxatie. De taxateur van Goudwisselkantoor Düsseldorf berekent voor u de waarde van uw diamanten en biedt u een reële prijs. Besluit u vervolgens om uw kostbaarheden te verkopen, dan betalen we u direct uit, contant of per bankoverschrijving.

Uw diamanten verkopen in Düsseldorf kan zonder afspraak

Goudwisselkantoor Düsseldorf heeft ruime openingstijden. Om het u gemakkelijk te mDüsseldorf: vooraf een afspraak mDüsseldorf om uw diamanten te verkopen is niet nodig. U kunt bij Goudwisselkantoor Düsseldorf binnenstappen als het u uitkomt.

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Goudwisselkantoor maakt het u graag gemakkelijk om uw diamanten te verkopen in Düsseldorf.

Lid van de Antwerpse Diamantbeurs

Goudwisselkantoor is lid van de Antwerpse Diamantbeurs. Hierdoor hebben we een groot netwerk van klanten, leveranciers en goederen. Door deze grote klantenkring kunnen we u altijd een goede prijs voor uw diamant bieden.

Ook kopen en verpanden

Wilt u juist diamanten of sieraden met diamanten aanschaffen? Ook dan is Goudwisselkantoor Düsseldorf het vertrouwde adres. Dichtbij u in de buurt met discrete service en snelle levering. Bij Goudwisselkantoor Düsseldorf kunt u ook uw kostbaarheden verpanden als u tijdelijk extra geld nodig heeft.

Altijd dichtbij

Goudwisselkantoor is een landelijke organisatie met verschillende goudwisselkantoren in Nederland, Duitsland en België. Voor goud, diamanten of andere verzamelobjecten kopen en verkopen, kunt u dus terecht in onze locaties door heel Nederland, Duitsland en België. Zowel in onze kantoorlocaties als de mobiele kantoren. Woont u in Düsseldorf of omgeving? Dan heten we u welkom in Goudwisselkantoor Düsseldorf.

Route

Klantbeoordelingen