Amstelveen

Diamanten verkopen bij Goudwisselkantoor Amstelveen

In ons kantoor in Amstelveen kunt u uw diamanten verkopen of laten veilen. Om de waarde van diamanten te bepalen, kijken wij naar de internationale diamantprijs die wordt bepaald door het karaat, zuiverheid, slijpsel en de kleur van de diamant. Heeft u nog gouden sieraden met briljanten waar u niets mee doet? U bent van harte welkom bij ons kantoor in Amstelveen. 

Kom langs of maak een afspraak

Adres
Rembrandtweg 55
1181 GE Amstelveen
Tel. 020 3080064
amstelveen@goudwisselkantoor.nl

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 09:30 - 17:00 uur
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur

Waarom nu uw diamanten verkopen in Amstelveen?

Veel mensen bezitten sieraden met diamanten waar ze bijna nooit iets mee doen. Denk bijvoorbeeld aan de sieraden met diamanten uit de erfenis van oma. Deze voorwerpen kunnen een behoorlijke waarde hebben. De prijs van diamanten stijgt al jaren. Het is daarom verstandig om nu uw ongebruikte diamanten te verkopen in Amstelveen. De opbrengst ervan kunt u besteden aan zaken waar u meer genoegen aan zult beleven. Kom gerust eens langs bij Goudwisselkantoor Amstelveen om uw diamanten gratis en vrijblijvend te laten taxeren.

Bij u in de buurt

Goudwisselkantoor is een organisatie met goudwisselkantoren in Nederland en België. Voor diamanten kopen, verkopen of verpanden, kunt u dus terecht in onze locaties door heel Nederland en België. Zowel in onze vaste kantoorlocaties als de mobiele kantoren. Woont u in Amstelveen of omgeving? Dan heten we u welkom in Goudwisselkantoor Amstelveen.

Lid van de Antwerpse Diamantbeurs

Goudwisselkantoor is lid van de Antwerpse Diamantbeurs. Hierdoor hebben we een groot netwerk van klanten, leveranciers en goederen. Door deze grote klantenkring kunnen we u altijd een goede prijs voor uw diamant bieden.

Wat koopt Goudwisselkantoor nog meer?

U kunt niet alleen diamanten verkopen bij Goudwisselkantoor Amstelveen maar ook goud, zilveren voorwerpen, horloges en verzamelobjecten zoals munten en bankbiljetten. Het gemak van Goudwisselkantoor is dat u met al deze voorwerpen op één adres terecht kunt. We bieden u brede kennis en ervaring onder één dak. 

Voor het verkopen van uw diamanten en waardevolle objecten is Goudwisselkantoor Amstelveen hét juiste adres. Kom vandaag nog langs en ontdek wat uw kostbaarheden waard zijn.

Route

Klantbeoordelingen