Aarschot

Diamanten verkopen bij Goudwisselkantoor Aarschot

In ons Goudwisselkantoor in Aarschot kunt u uw diamanten verkopen of laten veilen. Om de waarde van diamanten te bepalen, kijken wij naar de internationale diamantprijs die wordt bepaald door het karaat, zuiverheid, slijpsel, en de kleur van de diamant. Heeft u nog gouden sieraden met diamanten waar u niets mee doet? U bent van harte welkom bij ons kantoor in Aarschot.

Kom langs of maak een afspraak

Adres
Schaluin 123
3200 Aarschot
Tel. 0032 16 - 98 02 39
aarschot@goudwisselkantoor.be

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 10:00 - 17:00 uur
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur

Bij u in de buurt

Goudwisselkantoor is een organisatie met goudwisselkantoren in Nederland en België. Voor diamanten kopen, verkopen of verpanden, kunt u dus altijd terecht bij een locatie bij u in de buurt. Zowel in onze vaste kantoorlocaties als de mobiele kantoren. Woont u in Aarschot of omgeving? Dan heten we u welkom in Goudwisselkantoor Aarschot.

Goudwisselkantoor: ervaren in diamanten

Goudwisselkantoor is een gedreven familiebedrijf dat al ruim dertig jaar actief is in de aan- en verkoop van edelstenen en edelmetalen. Dagelijks taxeren, kopen en verkopen we diamanten, goud en verzamelobjecten in meer dan 80 locaties in België en Nederland. We hebben dan ook ruime kennis in huis van alle soorten edelstenen, edelmetalen en andere kostbaarheden. We helpen u graag bij het bepalen van de waarde van uw kostbare stenen

Uw diamanten verkopen bij Goudwisselkantoor Aarschot

Bij Goudwisselkantoor Aarschot kunt u bijna de gehele week terecht voor het verkopen van uw diamanten. We hebben persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. Daarom helpen we u niet vanachter een loket, maar in een discrete taxatieruimte. U bent zelf aanwezig bij de taxatie. De taxateur van Goudwisselkantoor Brugge berekent voor u de waarde van uw diamanten en biedt u een reële prijs. Besluit u vervolgens om de diamanten te verkopen, dan betalen we u direct uit, contant of per bankoverschrijving.

Altijd dichtbij

Goudwisselkantoor is een landelijke organisatie. Om uw diamanten, goud of verzamelobjecten te verkopen, kunt u dus terecht in onze locaties door heel Nederland en België. We heten u van harte welkom in Goudwisselkantoor Aarschot.

Route

Klantbeoordelingen