Werkwijze bij inkoop, veiling en taxatie van diamanten

Onze werkwijze

Goudwisselkantoor is het adres om uw losse diamanten te verkopen. Naast losse diamanten zijn wij ook actief in het inkopen van gouden sieraden met diamanten.

Bij Goudwisselkantoor geniet u onder andere van: 

  • Meer dan 80 locaties in Nederland en België
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Gratis en vrijblijvende taxatie
  • Meer dan 30.000 positieve recensies
  • Veiligheid en privacy die is gewaarborgd
  • Lid van de Antwerpse Diamantbeurs
  • DGA gecertificeerde diamantair

Uw diamanten bij ons laten taxeren?

Vind een locatie bij u in de buurt

Op deze pagina vindt u informatie over:Onze werkwijze bij de inkoop van diamanten

Bij het aanbieden van uw diamanten beoordelen onze experts de diamanten. Hierbij letten ze op kleur, karaat, zuiverheid en slijpwijze. Deze onderdelen bepalen de waarde van uw diamant. Wanneer uw diamanten zijn beoordeeld, bieden wij een marktconforme prijs. Het bedrag kan contact of per bank worden betaald. De manier waarop de betaling wordt voldaan, kiest u uiteraard zelf. Meer informatie over de inkoop van diamanten? Kijk dan op de pagina inkoop diamanten.


Onze werkwijze bij het veilen van diamanten

We bieden u ook de mogelijkheid om uw diamanten te veilen. Diamanten of gouden sieraden met diamanten erin verwerkt, kunnen op onze veiling mogelijk een hogere opbrengst genereren. Voor het veilen van diamanten hebben wij de volgende werkwijze.

U kunt uw diamanten aanbieden in één van onze kantoren. Wij ontvangen u in een veilige en discrete ruimte waar wij uw diamanten kunnen beoordelen en de mogelijke opbrengst kunnen bepalen. Na het invullen van de formulieren worden uw diamanten of sieraden met diamanten opgestuurd en getaxeerd door onze diamantair. Wij kunnen eventueel uw diamanten voorzien van een certificaat indien deze niet aanwezig is.

Als uw diamanten goed zijn gekeurd en de prijs is vastgesteld, worden uw diamanten in onze veiling aangeboden. Deze prijs wordt uiteraard vooraf met u overlegd en u kiest zelf of u hiermee instemt of niet. Als u instemt, worden uw diamanten aangeboden bij Veilinghuis De Ruiter.

Meer informatie over het veilen van uw diamanten vindt u op deze pagina.


Onze werkwijze bij taxatie van diamanten

Voor een officiële taxatie bent u bij Goudwisselkantoor aan het juiste adres. We hebben vaste- en mobiele kantoren waar u terecht kunt voor een persoonlijk gesprek en een taxatie. Bij een taxatie van diamanten is een juiste en correcte werkwijze van belang. Op de pagina taxatie vindt u meer informatie over onze werkwijze. Met meer dan 35 jaar ervaring bent u bij ons aan het juiste adres.

Onderdeel van Goudwisselkantoor

Als u uw diamant wilt verkopen, veilen of laten taxeren bent u bij Goudwisselkantoor aan het juiste adres. We zijn een familiebedrijf met meer dan 35 jaar ervaring in goud, zilver, diamanten en verzamelobjecten. We hebben meer dan 80 locaties door heel Nederland en België. Hierdoor is het gemakkelijk om uw diamanten te laten taxeren. We zijn al jarenlang een vertrouwd adres voor taxatie.

Uw diamanten ook gratis en vrijblijvend laten taxeren? Zoek dan nu een locatie bij u in de buurt.