Veiling Diamanten en gouden sieraden

Diamanten veiling bij Diamantwisselkantoor

Naast het inkopen en taxeren van diamanten kunt u bij het Diamantwisselkantoor ook diamanten veilen. Zo kunt u diamanten kopen of met onze hulp uw diamanten verkopen. Het Diamantwisselkantoor is onderdeel van Goudwisselkantoor en eigendom van de Familie de Ruiter. Al meer dan 30 jaar actief in goud, zilver, horloges en verzamelobjecten.

Inbrengen van diamanten voor veiling

VerzamelaarsVeilingIn onze kantoren kunt u diamanten inbrengen voor onze sieraden- en diamanten veiling. In onze veiling worden vele kostbare objecten geveild aan een groot netwerk van klanten. In de 30 jaar dat ons familiebedrijf bestaat hebben wij grote kennis vergaart over diamanten en gouden sieraden met diamanten. Antieke sieraden, ringen, colliers en zelf horloges brengen op een veiling meer op en u hoeft het zelf niet te verkopen of te promoten. U profiteert van onze marketing rond onze VerzamelaarsVeiling en onze kennis om uw diamanten op waarde te schatten.

Procedure voor inbrengen voor veiling

Voor het inbrengen van uw diamanten kunt u een bezoek brengen aan één van onze kantoren in Nederland. Onze taxateurs zullen u ontvangen in een veilige en discrete ruimte. Uw diamanten worden beoordeeld of deze voldoen aan alle criteria. Diamanten waarvan de staat niet goed genoeg is of te klein word bevonden komen helaas niet in aanmerking. Hoe de waarde van diamanten wordt bepaald kunt u vinden op de pagina Waarde Diamanten.

Als uw losse diamanten heeft, of gouden sieraden, worden deze beschreven op een innameformulier. Hier worden alle ingebrachte objecten omschreven en een geschatte inzetwaarde ingevuld. Uw gegevens worden ingevuld waarna u beide tekent voor akkoord.

Uw inzending wordt veilig verzonden naar het hoofdkantoor in Klaaswaal. Daar zal onder diamantair alle stukken taxeren en de uiteindelijke inzetwaarde bepalen. Deze mogelijke minimale opbrengst wordt met u besproken. Indien u akkoord gaat met onze voorwaarden zullen wij uw gouden sieraden en diamanten ter veiling aanbieden. U kunt de veiling live volgen via Veilinghuisderuiter.nl

De opbrengst van de veiling kan contant of per bank worden voldaan. De contante betaling verloopt via het Diamantwisselkantoor waar objecten zijn aangeboden voor veiling.

Diamanten kopen via veiling

Diamanten kopen of gouden sieraden met diamanten is mogelijk via de site van Veilinghuis de Ruiter. U dient zich te registreren op de website of in één van onze kantoren. Voor de Veiling organiseren wij kijkdagen zodat u alle kavels kunt bekijken. De kijkdagen en de veilingzaal bevinden zich in het hoofdkantoor in Klaaswaal. Voor de actuele veiling agenda kunt u klikken op het onderstaande afbeelding.

Veilinghuis de Ruiter